Răzbunarea unui fotograf pentru doi miri : A şters toate fotografiile realizate la nuntă, pentru că nu i s-a permis să se aşeze la masă

 

Bărbatul pasionat de fotografie nu obişnuieşte să meargă la eveniment private pentru a realiza fotografii, însă a făcut o excepţie pentru unul dintre prietenii lui, potrivit, Times of India. Americanul a povestit pe una dintre reţelele de socializare cum a şters toate fotografiile pe care le făcuse la eveniment, după ce mirii nu i-au permis să se oprească pentru a lua pauza de masă.


Împărtăşindu-şi povestea pe Reddit, fotograful care a dorit să îşi păstreze anonimatul a mărturisit că la bază este îngrijitor de câini însă este pasionat de fotografie şi acceptă propunerile prietenilor de a-i fotografia la diverse evenimente din viaţa lor. 

În momentul în care tânărul a primit propunerea celor doi a ezitat iniţial, crezând că nu ar putea realiza nişte fotografii care să îi mulţumească, însă a fost convins ulterior, după ce mirele l-a asigurat că nu îl interesează foarte tare cum vor arăta în fotografii. "Avea un buget redus şi m-am gândit să îi cer 250 de dolari, ceea ce nu este deloc mult pentru un eveniment de 10 ore",  a povestit fotograful.

Fotograful a fost felicitat de oameni pentru gestul său

Cu toate acestea, în ziua nunţii lucrurile nu au fost deloc pe măsura aşteptării tânărului. Acesta a fost nevoit să urmărească mireasa în toate locaţiile în care aceasta a mers pentru a se pregăti, ca în final să ajungă la restaurantul unde avea loc evenimentul. "Am început în jur de ora 11 şi urma să termin undeva după 19:30", a spus fotograful. În tot acest timp, bărbatul nu a reuşit să ia o pauză de masă, iar în momentul în care invitaţii au început să fie serviţi la mese, acesta a cerut mirilor să se poată aşeza pentru a mânca. 

Ceea ce nu s-a întâmplat, pentru că cei doi au fost împotrivă. "Mi-au spus că nu mă pot opri pentru a mânca. Eu sunt fotograful şi trebuie să îmi fac treaba. Ba mai mult, nici nu îmi rezervaseră un loc la masă", a povestit el.

Obosit, flămând şi şocat de reacţia celor doi, bărbatul a cerut să i se ofere ceva de băut, fiind ignorat şi de această dată de tinerii căsătoriţi. "Mi-a spus  că sunt fotograf şi mă plăteşte pentru ca să fac asta. Ori îmi fac treaba, ori plec. Extrem de nervos şi supărat pentru toată situaţia, l-am întrebat dacă e sigur de asta, iar atunci când a spus că DA, am şters toate fotografiile chiar în faţa lui şi am plecat", a adăugat fotograful.


Cei care au citit postarea tânărului l-au felicitat pentru decizia luată şi au fost total de acord cu reacţia lui. "Doar nu se aşteptau să lucrezi 8 ore şi jumătate pe bani puţini şi fără mâncare", a comentat un utilizator. 

sursa: observatornews.ro

Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche

Recomand

Formular de contact