OPS: Oferta bizară primită de o femeie pentru o cursă Timișoara - Sibiu: Să meargă cu dricul, lângă un mort | ”Există un pasager. E tăcut”


 

O femeie care voia să ajungă de la Timișoara în Sibiu, folosind un serviciu de carpooling, a primit o ofertă mai mult decât bizară: să meargă într-un dric, lângă un mort.

Lexa a postat pe Facebook conversația pe care a avut-o cu cea care s-a oferit să transporte persoane într-un dric, iar postarea a devenit virală în doar câteva ore.

Serviciile de carpooling pot veni cu experiențe uimitoare, însă aceasta a întrecut limitele imaginației.

De la începutul conversației, Lexa a aflat că mașina cu care ar urma să meargă la Sibiu este un dric, iar compania pe care urma să o aibă în timpul călătoriei ar fi fost chiar un mort.

”Mașina este un dric. Există un pasager. Este tăcut. Trebuie să fie dus în pădure”, i-a scris șoferul.

”Nu cred că a fost o glumă, e pe bune. E un transport funerar între localități și tipul probabil mai face un ciubuc și mai ia pasageri în față. Eu bănuiesc că dricul este un fel de dubă – probabil decedatul e în spate, iar în față sunt locuri libere.

Sincer, dacă nu eram și cu cățeii, mergeam doar pentru ineditul situației. De câte ori ai ocazia în viață să mergi viu cu dricul? Mi-a mai scris cineva că își făcuse rezervare la întoarcere cu același șofer”, a declarat Lexa, citată de oradesibiu.ro.

sursa: antena3.ro

Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche

Recomand

Formular de contact