Stiri: O tânără din Iaşi a băgat în belea 5 tineri, după ce le-a propus să facă amor! S-a iubit rând pe rând cu fiecare, după care tot ei au ajuns la puşcărie


 O minoră din județul Iași a băgat în bucluc 5 tineri, după ce le-a făcut mai multe propuneri indecente. Cei trei băieți sunt acuzați acum de act sexual cu un minor, după ce ar fi întreținut mai multe relații de amor cu fata de doar 13 ani.

Cinci tineri din județul Iași au fost băgați în bucluc de o tânără ispită. Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași i-au trimis în judecată pe cei cinci băieți. Tinerii din comuna Popricani sunt cercetați penal de act sexual cu un minor.

Minora le-a propus celor 5 tineri multiple partide

Adolescenta le-a propus multiple partide de sex oral, iar aceștia nu au putut refuza oferta indecentă. Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași i-au trimis, ieri, în judecată pe Marian Florin Periade (18 ani), Bogdan Gabriel Petrea, Petronel Alexandru Măslin, Neculai Daniel Măslin și Alexandru Florin Dorofte (toți în vârstă de 19 ani).

Cei 5 tineri din comuna Popricani sunt acuzați de act sexual cu un minor. Acum, urmează ca Judecătoria Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Ulterior, magistrații vor asculta ce au de spus toate părțile implicate pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Cei 5 băieți ar fi întreținut 7 acte sexuale cu minora

Tinerii ar fi întreținut în total șapte acte sexuale cu minora în vârstă de numai 13 ani, susțin oamenii legii. Minora ar fi declarat că a făcut asemenea gesturi cu băieții de frică să nu fie părăsită de către iubitul ei.

”În fapt, s-a reţinut că în perioada octombrie 2020-mai 2021, pe raza comunei Popricani, inculpaţii au întreţinut, în mod repetat, raporturi sexuale normale, orale şi anale consimţite cu persoana vătămată minoră în vârstă de 13 ani. 

Astfel, pe fondul ataşamentului emoţional al victimei faţă de inculpatul M.F.P. şi de teamă să nu fie părăsită de acesta, persoana vătămată accepta propunerile inculpatului. În decursul perioadei menționate mai sus, aceasta a întreținut cu inculpatul, în repetate rânduri, raporturi sexuale normale, orale și anale consimțite”, a declarat, Dragoș Bordianu, 

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

sursa: stiriromania.ro

Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche

Recomand

Formular de contact