O femeia din Bihor care păcălește bărbații și îi jefuiește. Tânăra le promite servicii intime, iar apoi fuge cu banii


 Bărbatul a declarat că a cunoscut o tânără în vârstă de 23 de ani, pe nume Adela, pe un site de întâlniri. După descrierea femeii, aceasta era interesată să fie  „răsfăţată”.

Cum îi păcălește Adela pe bărbați, promițând servicii intime pe bani

După ce au discutat câteva minute, Adela i-ar fi recunoscut bărbatului că vrea „ o relație cu un ajutor financiar în urma unor plăceri ”

Acesta a spus că el vrea exclusiv „sex în schimbul ajutorului financiar”, lucru cu care Adela a fost de acord, anunțându-l că prețul ei, pentru o noapte la hotel, este de 200 de euro, potrivit Adevărul . 

Cei doi s-au întâlnit în după-amiaza de 23 octombrie, în jurul orei 16.00, într-un apartament pe care l-a plătit bărbatul.

„Am avut diverse discuții despre așteptările fiecăruia dintre noi legate de întâlnire la un pahar de vin și o țigară, atât în sufragerie cât și pe balcon”, se menționează în plângerea depusă de bărbat procurorilor.

Un aspect ciudat la întâlnirea lor a fost că Adela scria mesaje pe telefon destul de des și că, pentru a fi sigură, a cerut banii în avans. 

„I-am numărat suma de 1.000 lei și i-am spus că o să-i înmânez la finalul întâlnirii, așa cum ne-am înțeles. După aceea, ea a propus să mergem la duș pe rând, prima dată eu și după aceea ea. Am lăsat la vedere portofelul meu pe masa din sufragerie”, se mai arată în plângere.

Adela a plecat cu banii și i-a blocat numărul bărbatului

După ce bărbatul a terminat dușul, Adela plecase, dar îl anunțase, printr-un mesaj, că revine în 15 minute. De atunci, femeia nu a mai răspuns și i-a și blocat numărul orădeanului.

Șocul a venit atunci când și-a verificat portofelul și a constatat că femeia fugise cu cei 1.000 de lei pe care urma să-i primească după prestarea serviciilor intime. 

Se pare că nu este primul bărbat păcălit de Adela. După toate cele întâmplate, orădeanul și-a spus pățania pe un forum de adulți, unde alți bărbați au confirmat că și ei au pățit același lucru cu Adela. Unul dintre ei i-a dezvăluit inclusiv adevărata identitate.

SURSA: kanald.ro

Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche

Recomand

Formular de contact