lol un român a mers la prostituate în Roma și a dat peste soția lui


 Un român a mers la prostituate și și-a găsit soția! Pare o glumă, dar nu este. Asta a pățit un bărbat din Italia, care căuta să se distreze cu o tânără de moravuri ușoare, doar că a avut un adevărat șoc când a dat chiar peste soția lui.

Întâmplarea a fost făcută publică de un muncitor italian, pe portalul de știri Frosinone Web. Acesta era prieten cu un român de 32 de ani, care au decis să meargă pe o șosea din Roma unde știau că sunt prostituate, după ce s-au îmbătat într-un bar.

Un român a mers la prostituate în Roma și a dat peste soția lui

Doar că în timp ce căuta o femeie cu care să se distreze, bărbatul a dat peste soția lui, care încerca să ademenească un alt client. Înfuriat la culme, acesta a târât-o de păr în mașină și a lovit-o cu pumnii și picioarele. Un polițist aflat la fața locului a alertat carabinierii.

Dar chiar în timp ce se afla la locul de activitate al prostituatelor, românul și-a văzut soția intenționând să ademenească un client. Bărbatul înfuriat a târât-o de păr în mașină și a lovit-o cu pumnii și picioarele. Un polițist aflat la fața locului a alertat carabinierii.


Poveste cu final tragic

Cei doi bărbați au ajuns apoi în vizorul poliției, fiind anchetați pentru răpire, rănire și tâlhărie, după ce i-ar fi smuls geanta din mână femeii. În urma acestor fapte, italianul și românul au fost trimiși în judecată. Cei doi români au decis să se întoarcă în țară, înainte de începerea procesului penal.

Povestea, ce pare mai degrabă un banc, a avut însă un final tragic. În timpul unei dispute, bărbatul și-a împușcat soția, omorând-o și apoi și-a luat și el viața.

sursa: stiriromania.ro

Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche

Recomand

Formular de contact