lol un pensionar din Austria s-a îndrăgostit de o prostituată româncă, care l-a păcălit cu 60.000 de euro


 Un pensionar din Austria s-a îndrăgostit de o prostituată româncă.  Femeia l-a părăsit, iar bărbatul a făcut un gest necugetat pentru a se răzbuna. 

„Am iubit-o”, a explicat, ieri, acuzatul, în fața judecătorilor. „Este o femeie frumoasă, ce căuta cu un bătrân ca mine?” Cu toate acestea, el a susținut-o financiar cu 60.000 de euro!


Dar ea s-a „despărțit” de el și a plecat din Austria în România. Spre deosebire de alți bărbați, austriacul a procedat total diferit: el falsificat scrisori, de exemplu de la adjunctul șefului Poliției Criminale de Stat, primul adjunct al șefului superior al parchetului tirolez, iar ulterior – în timp ce procedurile împotriva lui erau deja pe rol – chiar s-a prefăcut că este judecătorul care era responsabil pentru sine, potrivit stiridiaspora.ro.


Un pensionar din Austria s-a îndrăgostit de o prostituată româncă

În numele acestor persoane, bărbatul a scris scrisori către autoritățile engleze și române, de exemplu, în care a raportat „infracțiunile” comise de fosta sa iubită. Într-o zi, Poliția Română i-a bătut la ușă româncei și o acuzase că și-a dus fiica minoră la prostituție forțată.

„Asta a fost cea mai proastă acțiune a mea. Mă va bântui până la sfârșitul vieții mele că am putut să fiu atât de lipsit de caracter”, a mai precizat bărbatul.


„Era într-o situație psihologică extrem de tensionată”, a spus apărătorul inculpatului.


Când știa deja când va fi judecat și care judecător va judeca dosarul, i-a trimis o scrisoare în numele magistratului, în care spunea că trebuie să se prezinte ca inculpată la proces.


Citește și: Unde a ajuns să stea femeia din Ucraina care a izbucnit în lacrimi când un român i-a oferit 200 de lei într-o benzinărie


Judecătorul l-a condamnat pe bărbat la opt luni de închisoare cu suspendare și 1.000 de euro amendă pentru fals în documente și defăimare.

sursa: stiriromania.ro

Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche

Recomand

Formular de contact