lol o profesoară a fost concediată după ce elevii i-au descoperit contul de OnlyFans.


 Un cuplu de profesori din Arizona au fost forțați să își dea demisia, după ce s-a aflat că femeia avea cont pe o platformă pentru adulți. Descoperirea a fost făcuta chiar de elevii acesteia, care au fost extrem de surprinși când au găsit pozele explicite cu profesoara lor.

Cum a reacționat profesoara, după ce a fost concediată. Femeia și-a motivat alegerea într-un mod surprinzător

Un soț și o soție din Arizona, ambii profesori, au fost nevoiți să renunțe la slujbele lor la o școală gimnazială, după ce elevii au descoperit că perechea activa pe OnlyFans.

Samantha Peer, cunoscută și sub pseudonimul ei „Khloe Karter”, a filmat conținutul explicit alături de soțul ei Dillion Peer, în vârstă de 28 de ani, și l-a distribuit pe conturile ei de TikTok și Instagram, unde elevii ei de clasa a opta o urmăreau.

Mai mult, se pare că unele clip-uri indecente erau filmare chiar în sala de clasă de la școala unde predau. Totul a ieșit la iveală după ce un elev i-a spus mamei sale că a văzut imaginile explicite cu femeia întinsă pe biroul lui.

Cum era de așteptat, în scurt timp, contul de OnlyFans al profesoarei și imaginile cu ea s-au răspundit rapid prin școală și situația a ajus la ochii și urechile conducerii. Astel, în luna octombrie, personalul de la Școala Gimnazială Thunderbolt din Lake Havasu City a declanșat o anchetă internă.

După ce informațiile s-au dovedit a fi verificate, cei doi profesori - ea la clasa a opta și el la clasa a patra - au fost concediați, începând cu data de 31 octombrie.

Cu toate acestea, într-o declarație video postată recent pe contul de YouTube, femeia, de asemenea mamă a doi băieți, a afirmat că, de fapt, au fost fortați să demisioneze. În plus, ei au dezvăluit și motivul pentru care au ales să facă acest lucru, considerat „rușinos” de mulți.

Potrivit declarațiilor ei, salariul mic pe care îl obțineau din meseria pe care o practică i-a făcut să recurgă la această soluție. Ea a mărturisit că a început să filmeze clip-urile în această vară pentru a plăti strictul necesar.

„Bună”, își începe Samantha filmulțul de cinci minute, așezată în fața calculatorului — Mă numesc Samantha Peer – sau unii dintre voi s-ar putea să mă cunoască prin pseudonimul meu, Khloe Karter.

Aceasta continuă cu o trecere în revsită a situației și amintește de locul de muncă de la școala gimnazială, unde a activat în ultimii cinci ani. În ciua experienței și a unei evaluară pozitive, „salariul meu nu a crescut”, ține să specifice ea.

Mai mult, aceasta ar fi fost nevoită să își mai asume câteva roluri în plus, cum ar fi cel de conslier școlar, pentru a mai câștiga câțiva bani în plus.

„S-a ajuns într-un punct în care familia noastră nu a putut supraviețui cu veniturile a doi profesori”, a mai adăugat femeia, apărându-și decizia de a face OnlyFans și dând vina pe școală pentru că a pus-o într-o poziție care i-a forțat mâna.

De asemenea, aceasta a recunoscut că a făcut un videoclip explicit într-o sală și pe care, ulterior, l-a și promovat, dar s-a apărat spunând imaginile grafice cu ea și soțul ei au fost realizate după ore sau în weekend, iar elevii nu erau de față.

sursa: a1.ro


Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche

Recomand

Formular de contact