După 67 de ani de căsnicie, doi bătrânei stau în același salon de spital și se țin de mână, în așteptarea sfârșitului!Povestea lor de iubire începe ca-n povești. S-au întâlnit în adolescență, pe vremea când nicio grijă nu le brăzda chipul. Aveam 15 și 17 ani și parcă era scris în stele să rămână împreună.

Beatrice și Bert Whitehead au adunat 67 de primăveri împreună. La bine și la greu, și-au dat mâna și au mers prin ploi și furtuni, nu doar prin clipe frumoase.

Și-au scris povestea de iubire așa cum unii nici nu visează.

Patru copii și o droaie de nepoți și strănepoți, ce îți poți dori mai mult?

Viața trece repede când ai alături sufletul pereche și, într-o zi, Beatrice a primit vestea că are cancer osos.

Internată într-un spital din Anglia, femeia nu a mai putut suporta durerosul tratament. Obosise.

Sufletele pereche nu se despart și trăiesc unul prin celălalt.

Bert s-a îmbolnăvit și el, la 90 de ani. L-au internat la alt spital. Îi era tot mai greu să meargă în scaun cu rotile să își vadă iubita soție. Și atunci s-a dispus ca cei doi să fie duși în același spital și în același salon.

Fiindcă sufletele pereche nu stau separat.

Bert i-a stat alături femeii și s-au ținut de mână, ca în adolescență, fiindcă aveau să trăiască ultimele clipe împreună.

Undeva, prin Ceruri, își vor da din nou mâna. Și vor fi iar tineri și frumoși și vor merge braț la braț. Pentru eternitate.

Povestea lor seamănă izbitor de mult cu un alt cuplu de suflete pereche.


Căsătoriţi de 65 de ani, doi bătrânei s-au stins din viață la 11 ore distanţă. Bărbatul „ar fi vrut să o aștepte, să iasă împreună din această viață și să pășească împreună în următoarea’’ a povestit fiica acestora.

Și sufletele pereche nu se despart. La fel s-a întâmplat și cu Joan (92 de ani) și Hugh Nees (94 de ani). După 67 de ani de căsnicie, bărbatul a murit. Iubirea lor a fost atât de puternică, încât după doar două ore, femeia s-a stins și ea, scrie a1.ro.

sursa: stiriromania.ro

Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche

Recomand

Formular de contact