''De ce se sting atâţia tineri?''. Flavia a murit la doar 17 ani, în timp ce făcea exerciţii într-o sală de sport


 Flavia M., o fată de doar 17 ani, din Alba Iulia, s-a stins din viaţă, sâmbătă, 19 noiembrie, într-o sală de fitness din centrul orașului după ce i s-a făcut rău în timp ce executa o serie de exerciții.

Incidentul s-ar fi produs sâmbătă după-amiază, iar cadrele medicale sosite la faţa locului nu au mai putut face nimic ca să o salveze. Flavia avea 17 ani și era elevă în clasa a XI-a a Colegiului „Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia, fiind și voluntar la Crucea Roșie Alba, scrie adevarul.ro.

Având în vedere vârsta fetei și tragedia prin care trece familia și apropiații ei, autoritățile au decis să nu ofere mai multe detalii. De altfel, cazul nici nu a fost anunțat oficial de către IPJ Alba, mai scrie sursa citată.

Polițiștii au deschis un dosar de cercetare pentru ucidere din culpă pentru a se stabili cauza morții. Din informații neoficiale, fata ar fi purtat pe ea un costum de stimulare electrică.

„Off doamne,Dumnezeu sa o odihnească în pace și familiei multă putere", "Condoleanțe familiei și Dumnezeu să o odihnească în pace!", "Dumnezeu sa o odihnească în pace!Trist…Sincere condoleanțe familiei îndurerate!", "DUMNEZEU SA O ODIHNEASCA PACAT AVEA VIATA INAINTE !!!

Dumnezeu sa Le dea putere mare parintiilor pentru aceasta mare durere", "Drum lin spre îngeri! Nu te vom uita niciodată! Condoleanțe familiei!”, "De ce se sting atâţia tineri? Ce se întâmplă cu aceste morţi subite? De ce ne pierdem copiii fără să ştim ce au?", sunt doar câteva dintre zecile de mesaje pe care eleva Colegiului Național le-a primit din partea cunoscuților, scrie ziarulunirea.ro.

sursa: dobrogea.tv

Comentarii