Ce făceau în mașină, de fapt, Culiță Sterp și dansatoarea : se mancau din priviri hahaha


 În urma accidentului, Culiță Sterp este cercetat pentru trei fapte, respectiv conducerea autoturismului sub influența alcoolului, vătămare corporală și părăsirea locului accidentului fără acordul poliției. 

Cu câteva ore înainte de incident, artistul a înregistrat clipul video pentru una dintre piesele sale, la un resort de la Lacul Tarnița, videoclip la care a participat o frumoasă dansatoare blondă, femeia care coborâse din mașina lui Culiță imediat după accident.

Blondina este din Cluj-Napoca și a mai postat, pe Instagram, diverse momente din timpul filmărilor videoclipului cântărețului.

Pe Internet, o persoană a afirmat că motivul pentru care accidentul a avut loc este că atât Culiță Sterp, cât și dansatoarea blondă erau mult prea atenți unul la celălalt, pierzându-și atenția de la drum.

„Au fost prea atenți unu la altul și nu a mai fost atent la drum”, „E dansatoarea lui din următorul videoclip”, „La ora 2 noaptea urma să îi ofere un dans privat?”, sunt câteva dintre comentariile lăsate de internauți asupra incidentului în care a fost implicat Culiță Sterp.

Logodnica lui Culiță Sterp, mesaj aspru după accidentul soțului ei

Multă lume s-a întrebat ce căuta dansatoarea blondă în mașină alături de Culiță Sterp, după ce programul se terminase de mult, iar filmările au luat sfârșit. Chiar dacă internauții și-au dat cu presupusul, cel mai probabil amândoi se îndreptau spre casă, iar artistul, poate, s-a oferit să o lase în drum.

După accident, logodnica lui Culiță Sterp a transmis un mesaj tăios pe Instagram pe care, ulterior, l-a șters.

„Fac postarea asta în special pentru prietenii noștri care chiar se îngrijorează, mă sună și îmi dau mesaje și nu pot face față să le răspund tuturor.

Nu voiam să dau niciun răspuns, însă presa din România este cea mai de c*cat și nu știu cum unii se pot mândri cu jobul de jurnalist inventând și băgându-se cu bocancii în viața oamenilor pentru a crea un total circ.

CULIȚĂ ESTE BINE, SĂNĂTOS!

Le mulțumesc oamenilor care chiar sunt alături de familia noastră, care știu prin ce perioadă stresantă trec (cu noul brand), care trebuia să fie una mai frumoasă, dar Dumnezeu știe ce lecții avem de învățat și de ce ne pune la încercare.

Îi mai mulțumesc lui Dumnezeu că totul este bine, lucrurile materiale oricum nu au contat și nu vor contra vreodată pentru noi.

Iar pentru cei care comentează aiurea, speculează și aruncă cu hate, mai uitați-vă și la viața voastră. O fi ea chiar perfectă și sunteți îndreptățiți doar să o comentați pe a altora?”, a fost mesajul scris de iubita lui Culiță Sterp, pe Instagram.

sursa: kanald.ro

Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche

Recomand

Formular de contact