Auzi, Culiță, scandal uriaș! A amenințat un angajat al cărui copil tocmai murise: „Vrei să te snopesc în bătaie?”


 Culiță, scandal uriaș! Un fost angajat de la stână a făcut acuzații dure la adresa artistului. Acesta susține că nu a fost plătit pentru munca depusă și, în plus, ar fi fost și amenințat cu bătaia atunci când a vrut să plece să-și înmormânteze copilul.

Culiță Sterp este unul dintre cei mai iubiți artiști din România. A devenit cunoscut datorită talentului său, piesele sale aflându-se mereu în trending pe YouTube, cu milioane de vizualizări. Acum, cântărețul a câștigat și mai mulți fani prin participarea la Survivor România 2021

.

Culiță Sterp, la Survivor România

Cântărețul în vârstă de 28 de ani urmează să devină tată pentru prima dată și speră să se întoarcă din Republica Dominicană cu marele premiu. Este îndrăgit de multă lume, însă numele său a apărut și în câteva scandaluri.

Culiță, pe numele său real Nicolae, a fost căsătorit cu Carmen de la Sălciua. Cei doi au divorțat la un an de la căsătorie, bruneta fiind cea care a pus punct relației, doarece s-a simțit trădată de Culiță. Artista a precizat că ”instabilitatea, imaturitatea, infidelitatea” sunt lucrurile care o au speriat-o, făcând o aluzie că a avut mai multe probleme în relație.

Culiță Sterp, implicat într-un scandal uriaș

Un alt scandal care nu i-a adus deloc cinste lui Culiță Sterp a fost provocat de un fost angajat al familiei, care susține că nu a fost plătit pentru munca prestată. În plus, artistul l-ar fi amenințat cu bătaia.

Familia lui Culiță Sterp deține peste 800 de oi, afacere de care s-a ocupat el și fratele lui, Iancu, concurent și el în primul sezon Survivor România. Cei doi mai au și două surori, iar familia lor este una foarte unită. Bărbatul, angajat ca cioban, a venit cu acuzații dure la adresa lui, dar și a mamei și fratelui său.

sursa: stiriromania.ro

Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche

Recomand

Formular de contact