Atat de trist - Mamă cu patru copii, părăsită de soț pe un pat de spital, la 5 zile după ce a rămas paralizată


 Mamă cu patru copii, părăsită de soț pe un pat de spital, la 5 zile după ce a rămas paralizată. Se spune că uneori Dumnezeu îți ia cu o mână și îți dă cu alta! Este exmplul perfect al unei tinere mame, care a trecut printr-un coșmar pentru a cunoaște adevărata fericire.

Viața a lovit-o puternic pe Riona Kelly, o tânără de 37 de ani din Yorkshire. A ajuns pe patul de spital în 2015, după ce a simțit o lovitură puternică în coloana vertebrală. 

Atunci, medicii i-au dat o veste cruntă: rămăsese paralizată de la talie în jos. Doctorii i-au spus că s-ar putea să nu mai meargă niciodată. Un accident vascular cerebral i-a luat totul!

Mamă cu patru copii, părăsită de soț pe un pat de spital

La doar cinci zile de la internare, soțul a decis să renunțe la căsnicia de 14 ani și la cei patru copii pe care îi aveau împreună. Cel mai mic avea doar cinci ani. A abandonat-o pe patul de spital, în cel mai greu moment al vieții sale.

„După ce soțul meu m-a lăsat în spital, prietena mea, Sarah, a devenit ruda mea apropiată, ea și copiii m-au sprijinit în timpul recuperării mele. 

Privind în urmă îmi dau seama că aveam o căsnicie stricată, dar ne construisem o viaţă împreună şi aveam responsabilităţi. Era momentul în care aveam cel mai mult nevoie de soțul meu”, a povestit Riona.

A vrut să renunțe la viață, dar a luptat cu ajutorul prietenei sale. Adaptarea în scaunul cu rotile a fost una extrem de grea, mai ales fiind mamă singură: „Prima dată când am ieșit într-un scaun cu rotile afară am simţit că toată lumea se uită la mine, am urât totul și m-am urât pe mine. Dacă mi-ar fi dat cineva să aleg, mi-aş fi pus capăt zilelor, nu mai voiam să trăiesc.”

Dragostea a salvat-o!

După câteva ore de fizioterapie a început să facă primii pași. Se părea că viața ei revine la normalitate. Tot atunci l-a întâlnit pe Keith Mason, fizioterapeutul ei, de care s-a îndrăgostit.


“După sesiunile de fizioterapie, Keith și cu mine am rămas în contact, el mă întreba cum mă simt şi ce mai fac și relația noastră a înflorit de acolo. Acum suntem împreună de 11 luni, copiii îl plac foarte mult și în sfârșit simt că trăiesc viața pe care o merit”, a declarat aceasta, potrivit The Sun.

A participat la două maratoane în scaunul cu rotile, iar acum viața ei a revenit la normal. Se poate deplasa fără ajutor și consideră că tragedia prin care a trecut este “cel mai bun lucru” care i s-ar fi putut întâmpla.

sursa: stiriromania.ro

Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche

Recomand

Formular de contact