Asa ceva : Un tânăr de 19 ani și-a cerut iubita de 79 de ani în căsătorie


Un tânăr de 19 ani și-a cerut iubita de 79 de ani în căsătorie. Pentru un cuplu din Italia dragostea nu are vârstă, iar imaginile cu cei doi au devenit virale pe internet. 

Giuseppe D’Anna, în vârstă de 19 ani, a devenit viral pe internet după ce a publicat in video pe TokTok cu momentul în care o cere în căsătorie pe iubita lui, în vârstă de 76 de ani.

Clipul a fost luat cu asalt de internauți și a reușit să strângă în doar două zile 22 milioane de vizualizări.

Un tânăr de 19 ani și-a cerut iubita de 79 de ani în căsătorie

În videoclipul publicat de cei doi putem observa că tânărul a îngenuncheat în fața iubitei lui atunci când a cerut-o de soție. În jurul lor erau baloane uriașe în formă de inimă, iar cei doi se sărutau cu pasiune, semn că dragostea nu are vârstă și împărtășesc o poveste frumoasă de dragoste.

Din imaginile postate, se poate vedea că tânărul în vârstă de 19 ani i-a oferit iubitei sale de 76 de ani mai mult cadouri spectaculoase în valoare de mii de euro. Giuseppe a publicat si un videoclip cu inelul pe care i l-a dăruit viitoarei sale soții.

Tânărul, care are peste 191.000 de urmăritori pe rețeaua de socializare, a făcut furori.  Postarea a strâns 1,6 milioane de aprecieri în doar două zile. După cum era de așteptat, comentariile răutăcioase n-au lipsit.

Mulți sunt de părere că motivul real pentru care un tânăr de 19 ani s-ar iubi cu o femei mult mai în vârstă decât el ar fi averea femeii. Alții au glumit spunând că tânărul își dorește un Playstation.

”Putea să-i fie străbunică, dar e nevasta lui (..). Ce frumoasă e bunica ta, vărule!”, sunt o parte din mesajele transmise de internauți.

sursa: stiriromania.ro

Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche

Recomand

Formular de contact