Vladimir Putin vrea să îi atragă pe cetățenii din Occident de partea sa: „Luptați pentru salariile voastre! Rusia nu e dușmanul”

 

Președintele rus, Vladimir Putin, a ținut joi, un discurs în cadrul forumului de discuţii Valdai de la Moscova, în care a vorbit despre stadiul războiului, sacrificiul soldaților ruși, dar și despre sancțiunile economice impuse de către Occident, Rusiei.

Țarul de la Kremlin a vorbit timp de trei ore despre politica Occidentului pe care o consideră una sângeroasă și murdară, după care a răspuns întrebărilor jurnaliștilor prezenți la conferință.

Întrebat de unul dintre jurnaliști ”Ce ați spune cetățenilor din Vest, oamenilor obișnuiți, dacă i-ați avea în fața dumneavoastră?”.

Vladimir Putin a răspuns: ”Luptați pentru salariile voastre!  Și nu credeți că suntem dușmanii voștri, Rusia nu a fost niciodată dușmanul vostru”.

Totodată, președintele rus a ținut să le transmită cetățenilor occidentali că Rusia nu are nicio legătură cu criza izbucnită pe fondul războiului din Ucraina și că principalii vinovați sunt liderii țărilor din care ei fac parte.

”Ce vi se întâmplă acum nu are legătură cu acțiunile Rusiei, ci cu eșecul sistemic al conducerilor voastre. Totul, de la gaz, la finanțe, are legătură cu greșelile din țările voastre. Rusia nu e un inamic și niciodată nu a avut intenții rele față de cetățenii din SUA sau din Europa”, a mai spus Vladimir Putin.

sursa: romaniatv.net

Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche

Recomand

Formular de contact