Un tânăr și-a bătut tatăl după ce ar fi pierdut 200.000 de euro la jocurile de noroc: „Gata, că nu-i spun nici lu mami”.


 Scandal în această după-amiază în cartierul constănțean Tomis Plus. Un tânăr și-a bătut tatăl după ce, conform spuselor lui, acesta ar fi pierdut 200.000 de euro la jocurile de noroc. Bărbatul a fugit, iar fiul s-a oprit și și-a schimbat atitudinea doar după ce a fost amenințat cu Poliția.

Întâmplarea a avut loc astăzi, în jurul prânzului. Un martor care a asistat la întreaga scenă a declarat pentru Dobrogea TV că tatăl se afla în parcare și se îndrepta cu câteva pungi în mână către mașină, moment în care apare fiul său care plimba câinele și a început să-l înjure și să-l amenințe. Ulterior, tânărul îl lovește pe tatăl său, iar bărbatul fuge printre copaci.

'

Tânărul își schimbă atitudinea doar în momentul în care o femeie intervine și îl amenință că va suna la Poliție. Atunci tânărul strigă către tatăl său: „Gata, băi, că cheamă și Poliția. Băi, ascultă-mă, tati! Nu mai zic nimic, nu-ți mai reproșez nimic, dă-i naiba de bani. Gata! Tati, am zis că nu mai reproșez nimic. Nu auzi că cheamă Poliția oamenii ăștia? Gata, tati. Am promis, tati. Nu mai zic nimic. Am promis. Dă-i naiba de bani. Am promis că nu mai zic nimic. Gata, că nu-i spun nici lu mami”.

Însă, bărbatul nu apare, iar tânărul își schimbă atitudinea atunci când vorbește cu femeia și îi explică situația. „Da, doamnă, a pierdut două case la aparate. Da, mi-a pierdut 200.000 de euro într-o lună”. Femeia continuă să-l amenințe că va suna la Poliție și refuză să plece până când tânărul nu se liniștește.

El i se adresează apoi din nou tatălui: „Gata, n-o mai sun nici pe mami. Gata, omule! Sunt cu câinele, tati. Sunt cu câinele, băi, tată, bă! Băi, tată, nu fă una ca asta. Nu mai fac nimic, gata. Nu mai fac nimic, am zis. Gata, am zis! Haide la OMV, hai”. 

Bărbatul tot nu apare, iar tânărul ia cumpărăturile pe care tatăl său le-a aruncat pe jos după ce a fost lovit, își cere scuze de la femeie și pleacă împreună cu câinele.

sursa: dobrogea.tv

Sursă foto / video: Dobrogea TV


Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche

Recomand

Formular de contact