Un polițist a fost surprins iubindu-se, în câmp, cu colega de serviciu. După partida de amor, a fost pozat în fundul gol


 Un polițist din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui a fost fotografiat în câmp, în fundul gol, după o partidă de amor cu o colegă de serviciu.

În cadrul IPJ Vaslui a fost demarată o anchetă și polițistul în cauză a fost identificat, susțin jurnaliștii de la Vremea Nouă. Fotografia ar fi fost făcută în această vară, informează sursa citată.

Ministrul Lucian Bode ar fi cerut de urgență ca polițistul iubăreț să fie identificat, în acțiune fiind implicată și Direcția Generală de Protecție Internă, urmașa „Doi și-un sfert”.

Astfel, polițistul a fost identificat. În cele din urmă, el și-a depus raportul de pensionare, iar instituția a scăpat de un polițist șantajabil, mai spun jurnaliștii vasluieni.

Conform Vremea Nouă, poza ar fi fost făcută de un individ căruia polițistul i-ar fi făcut un dosar penal pentru trafic de persoane și a fost realizată dintr-un Jeep negru, care-l urmărea de ceva vreme.


sursa: .bugetul.ro

Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche

Recomand

Formular de contact