Un hoț din Satu Mare a furat produse de 10 lei dintr-un magazin, iar când a fugit cu ele l-a lovit o mașină


 Conform publicației locale PresaSM, la ieșire din unitatea comercială, fiind urmărit de angajatul Profi care a fost martor la furt, bărbatul a încercat să treacă strada prinr-un loc nepermis și a fost lovit de un autoturism Audi. Hoțul a scăpat cu răni minore, find dus doar la secția de poliție.

"La data de 21 octombrie a.c., în jurul orelor 11.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Satu Mare-Biroul de Investigații Criminale au fost sesizați despre faptul că, în incinta unei societăți comerciale situate pe Bulevardul Traian, o persoană ar fi săvârșit infracțiunea de furt. 

Polițiștii au stabilit faptul că o persoană necunoscută ar fi profitat de un moment de neatenție al angajaților societății și ar fi sustras produse, cauzând un prejudiciu de 10,45 lei. 

Persoana bănuită de comiterea infracțiunii a fost identificată de către polițiști în proximitatea magazinului, fiind vorba despre un bărbat de 28 de ani, din Satu Mare. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, iar pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt", a transmis IPJ Satu Mare.

sursa: observatornews.ro

Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche

Recomand

Formular de contact