Un câine maidanez, filmat în timp ce se plimbă pe stradă cu un cap de om în gură. Cadavrul bărbatului a fost găsit lângă un ATM din Mexic

 

  • Informaţii si imagini cu puternic impact emoţional!

Oficialii din statul Zacatecas, afectat în urma mai multor episoade de violență, au confirmat incidentul și au declarat joi că poliția a reușit în cele din urmă să recupereze capul din gura câinelui, scrie AP News.

Un oficial care a dorit să rămână sub protecţia anonimatului a spus că acel cap de om și alte părți ale corpului au fost abandonate lângă un bancomat din orașul Monte Escobedo, miercuri seara.

Imagini macabre în mijlocul oraşului

Rămășițele umane au rămas cu un mesaj care făceau referire la un cartel de droguri. Totuşi înainte ca poliția să poată acționa în acest caz, un câine fără stăpân le-a luat-o înainte şi a fugit cu capul cadavrului.

Un videoclip postat pe rețelele de socializare a arătat cum câinele merge la trap pe o stradă întunecată, ținând capul, de gât, în ​​fălci, aparent intenționând să-l ducă într-un loc sigur pentru a-l mânca.

Zacatecas a fost scena unui război sângeros și prelungit între bandele locale susținute de cartelurile de droguri din Sinaloa și Jalisco. 

Cartelurile de droguri din Mexic lasă frecvent bileţele alături de grămezi de rămășițe umane dezmembrate, ca o modalitate de a intimida rivalii sau autoritățile.

sursa: observatornews.ro

Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche

Recomand

Formular de contact