Tânăra de 16 ani din Turnu Măgurele, care a murit înjunghiată de 10 ori, era însărcinată în cinci luni. Și iubitul ei a fost ucis de același agresor
 Cosmina este fata de doar 16 ani din Turnu Măgurele care, atunci când se pregătea să își întemeieze o familie, fiind însărcinată în cinci luni, și-a pierdut viața.

Fata de 16 ani din Turnu Măgurele a murit însărcinată, alături de iubitul ei

Cosmina avea doar 16 ani, dar se pregătea să devină mamă. Aceasta era însărcinată în trimestrul al doilea, când viața ei a ajuns la final.

Crima a avut loc în noaptea de 24 spre 25 octombrie, atunci când Cosmina și David, iubitul ei de doar 18 ani, au fost uciși de Florentin Vișu, prietenul lui David.

Florentin a omorât-o pe Cosmina după ce a înjunghiat-o de zece ori, în timp ce David s-a stins din cauza celor peste 40 de lovituri de cuțit care i-au fost aplicate. Polițiștii au fost alertați de către fratele lui David, care a spus că niciunul dintre ei nu a mai ajuns acasă.

Florentin Vișu este acuzat pentru omor calificat, iar procurorii cer pedeapsa maximă, și anume, închisoarea pe viață.

Florentin avea un dosar penal și se afla sub control judiciar și fusese prins în timp ce conducea sub influența băuturilor alcoolice, în urmă cu ceva timp.

Tânăra de 16 ani din Turnu Măgurele, care a murit înjunghiată de 10 ori, era însărcinată în cinci luni. Și iubitul ei a fost ucis de același agresor

[Sursa foto: romania]

Bărbatul de 24 de ani a fost reținut pentru 24 de ore

După ce a fost prins, Florentin Vișu a fost reținut pentru 24 de ore și depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman, iar cercetările sunt efectuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Teleorman.

Conform unor surse din anchetă, acesta chiar și-ar fi recunoscut vina. Criminalul este, de origine, din Roșiori de Vede, iar trupurile celor doi le-a ascuns într-o casă în care nu mai locuia nimeni, din Drăgănești de Vede.

„În ziua de 25 octombrie, un cetățean din municipiul Turnu Măgurele a sesizat prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, faptul că în noaptea de 24 spre 25, fratele său de 18 ani și concubina acestuia de 16 ani, ambii domiciliați în județul Olt, au dispărut din locuința comună pe care o aveau în municipiul Turnu Măgurele.

Echipa operativă constituită în cadrul Serviciului de Investigații Criminale în urma activităților și investigațiilor operative desfășurate, a rezultat faptul că un bărbat de 24 de ani din municipiul Roșiori de Vede s-ar fi deplasat la locuința comună a acestora, unde din motive necunoscute și care vor fi stabilite cu ocazia cercetărilor, ar fi izbucnit un conflict aplicându-le celor doi mai multe lovituri  care le-ar fi provocat leziuni cauzând decesul”, a transmis Poliția prin intermediul unui comunicat.

Sursa: kanald.ro

Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche

Recomand

Formular de contact