Tânăra de 16 ani care a fost ucisă, împreună cu iubitul ei, era însărcinată


Durere fără margini pentru părinții fetei de 16 ani din Teleorman, care a fost ucisă alături de iubitul ei. 

După ce poliția a găsit trupurile neînsuflețite într-o casă părăsită, părinții adolescentei au venit cu detalii tulburătoare la Acces Direct. Se pare că fata ar fi fost însărcinată.

ama adolescentei de 16, ucisă alături de iubit în Teleorman, a dezvăluit că fiica ei ar fi fost însărcinată. 

După ce au povestit în detaliu filmul evenimentelor care au pus-o pe fată în mâinile criminalului, părinții ei au dezvăluit că au aflat recent că adolescenta ar fi purtat în pântec copilul iubitului ei, un adolescent de 18 ani. Tânărul a fost și el ucis și lăsat alături de fată într-o casă părăsită.

Adolescenta ucisă alături de iubit, în Teleorman, ar fi fost însărcinată

Mama îndurerată a mărturisit că și-a lăsat fata să plece într-o altă localitate cu iubitul ei, timp de două zile, după luni în care a căpătat încredere în băiat, deși acesta nu i-a fost pe plac la început. 

Ar fi ținut legătura cu fata constant, iar aceasta ar fi asigurat-o că este în siguranță. Totuși, marți, părinții au aflat că fiica lor și iubitul ei au fost uciși.

Acum, mama ei susține că fata și-a făcut un test de sarcină care a ieșit pozitiv, potrivit informațiilor pe care le-a primit de la o prietenă de-a adolescentei. Fata ar fi fost însărcinată în 4 săptămâni, iar părinții au aflat abia ieri acest lucru.

„Fata îi trimisese la o prietenă de-a ei, făcuse testul acasă în baie și aseară am primit că ea ar fi fost gravidă. Totuși, nu mi-a dat simptome. Am trei copii la rândul meu ...”, a spus mama fetei, la Acces Direct.


Cei doi adolescenți ar fi fost uciși de un alt tânăr de 24 de ani, care s-ar fi prezentat la petrecerea la care se aflau ei și ar fi început un scandal, din dorința de a se răzbuna pe iubitul fetei. După ce le-a provocat moartea, acesta le-a ascuns trupurile neînsuflețite într-o casă părăsită.

sursa: spynews.ro

Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche

Recomand

Formular de contact