Român din Regatul Unit, condamnat la închisoare pe viață pentru viol


 Tânărul în vârstă de 22 de ani a fost adus în fața justiției și a primit condamnarea pe viață la Northampton Crown Court.

Constantin Covaliu, din Broxtowe Drive, Mansfield, a pledat anterior vinovat pentru două capete de acuzare de viol, unul de tentativă de viol și unul de agresiune sexuală.

Sergentul detectiv Neil Allsop, de la Poliția Nottinghamshire, a declarat: „Covaliu este un infractor sexual prădător care a vizat victimele în propria lor casă.. El a pledat vinovat doar pentru că urma să înceapă procesul său, provocând suferințe suplimentare inutile victimelor sale. A fost condamnat, pe bună dreptate, o condamnare pe viață.”

Violatorul din Nottinghamshire, pe nume Constantin Covaliu, și-a vânat victimele timp de patru luni înainte de a comite faptele.

Un prădător sexual care a vizat două femei și o fată în atacuri violente și oportuniste a fost închis pe viață.

Constantin Covaliu și-a vânat victimele, care îi erau toate necunoscute anterior, pe parcursul a patru luni anul trecut, în Nottingham și Mansfield, conform westbridgfordwire.com. 

Victimele românului din Regatul Unit

Covaliu și-a atacat prima victimă, o femeie de 53 de ani, după ce a participat la o petrecere care a avot loc în casa în care locuiește ea. A intrat în casa victimei de două ori, însă femeia l-a scos afară din locuință. 

Bărbatul a intrat în casă și a treia oară, iar de data aceasta a încercat să o violeze pe femeie. Victima a reușit să scape din mâinile agresorului și s-a ascuns în baie. Atacul a avut loc în iulie 2021.

Al doilea atac a avut loc în octombrie 2021. O tânără de 17 ani a fost ademenită la o adresă din Mansfield, unde s-a întâlnit cu agresorul. A condus-o acasă, iar pe drum i-a furat telefonul și a violat-o pe tânără.

În al treilea atac, din noiembrie 2021, Covaliu a agresat o tânără de 21 de ani care mergea singură spre casă, în Church Lane, Mansfield. El a încercat să o violeze pe femeie, dar a fugit după ce victima a încercat să obțină ajutor din partea unui taximetrist.

Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche

Recomand

Formular de contact