Paula a murit la 29 de ani, așteptând ambulanța! Avea dureri crunte, dar medicii au trimis-o acasă. După două zile, nu mai putea nici să vorbească. Ce avea s-a descoperit abia la autopsie


 Paula, o româncă de 29 de ani, a murit așteptând ambulanța. Femeia a stat aproape 3 ore cu dureri crunte, iar întreaga tragedie s-a petrecut la Roma, acolo unde Paula Onofrei se afla alături de familia sa, cu toți fiind stabiliți acolo. În prezent, familia tinerei își caută dreptatea la tribunal.

Paula Onofrei s-a confruntat cu dureri la stomac

Mai precis, Paula Onofrei se confrunta cu dureri la stomac, motiv pentru care femeia s-a prezentat de îndată la spital, însă medicii nu i-au dat prea multă importanță, fiind de părere că problema româncei nu este una atât de gravă, așa că au externat-o după o noapte petrecută în spital și i-au prescris analgezice.


Din nefericire, la doar două zile după acest episod, tânăra de 29 de ani a fost nevoită să plece mai repede de la muncă, asta pentru că se simțea foarte rău, hotărând astfel să plece acasă.

Ulterior, însă, sora mai mică a Paulei a dezvăluit că aceasta nu își simțea, de fapt, mâinile și picioarele, iar fața i se învinețise, așa că a apelat numărul de urgență pentru a chema ajutoare.


Primul apel a fost făcut la ora 13.03, următorul la 14.13 și al treilea la 14.56, când Paula deja nu mai putea să vorbească și să vadă. Ultimul apel către numărul de urgență a fost făcut la ora 15.29.

Cu toate acestea, 20 de minute mai târziu după al patrulea apel a sosit o ambulanță, însă din nefericire a fost prea târziu. Decesul Paulei a fost constatat la ora 17.14, descoperindu-se în urma autopsiei că românca a murit din cauza unui șoc septic cauzat de un ulcer duodenal perforat

Familia a luat atitudine și cere să se facă dreptate. Deja membrii familiei Paulei au depus o plângere penală și au apelat la mai mulți avocați: ” Așteptăm cu încredere rezultatul anchetei pentru că, în acest moment, sunt atât de mulți suspecți și nicio certitudine ”, au transmis avocații Aurelio Padovani, Lina Monaco și Sara De Vincenzi. 


În același timp, părinții tinerei și-au adunat toate puterile și, la rândul lor, au făcut o serie de declarații: ” Ambulanța a ajuns târziu. Poate că în acele două ore și 36 de minute fiica noastră ar fi putut fi salvată ”, au declarat părinții tinerei, conform  canaledieci.it . 

De asemenea, nici italienii nu au rămas indiferenți la această situație și mulți dintre aceștia au fost chiar șocați când au auzit de cazul Paulei Onofrei, așa că și-au exprimat revolta și indignarea pe rețelele de socializare: ” La Roma, ambulanța sosește după 3 ore și 4 apeluri telefonice. Paula Onofrei moare la 29 de ani de ulcer. Dacă asta e o țară normală… ”, a scris Paolo Panichi pe Facebook. 

sursa:radical.wowbiz.ro

Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche

Recomand

Formular de contact