Ofițer de la IPJ Vaslui fotografiat gol după ce a făcut sex în mașina polițieRECIDIVĂ… De-a lungul anilor, IPJ Vaslui a bifat cam toate ipostazele jenante prin care se putea face de râs: am văzut polițist care s-a pozat cu morcovul în fund, altul care și-a imortalizat momentul de nebunie, 

făcând șpagatul îmbrăcat în Moș Crăciun pe mașina de poliție din dotare sau tentativa de viol în direct, transmisă live dintr-un studio al unei televiziuni sătești. 

De parcă nu ar fi fost de ajuns, iată că a apărut și fotografia în care un polițist gol pușcă a fost surprins în mașina de Poliție, după o partidă de amor nebun cu o colegă de serviciu. Poza cu pricina este destul de recentă, fiind realizată în această vară. 

A devenit virală după ce un binevoitor a trimis-o ministrului Bode și probabil acela a fost momentul în care ministrul de interne a hotărât că, în loc să mai cumpere Logan-uri pentru misiunile Poliției, să ia mai degrabă BMW-uri cu șase trepte de viteză, pentru ca polțiștii să aibă toate condițiile pentru un sex de calitate la serviciu.

Momente jenante pe o pajiște din zona de sud a județului. Un ofițer de Poliție a fost surprins în această vară de un localnic, gol pușcă în mașina Poliției, făcând sex cu o colegă de serviciu. Poza cu pricina a ajuns direct la ministrul Bode, care a dat-o în lucru la cei de la “215”. În IPJ Vaslui s-a demarat o amplă ancheta pentru indentificarea iubărețului, care s-a finalizat destul de repede, bineînțeles cu sprijinul celor de la “215”. 

Polițistul surprins cu pantalonii în vine a fost pensionat de urgență și scandalul s-a stins. I s-a dat această posibilitate fiindcă a recunoscut din prima și nu a încercat să-i inducă în eroare pe cei care coordonau ancheta. Iubărețul s-a scuzat față de colegi spunând că nu a vrut să facă breasla de râs și pur și simplu este victima unei răzbunări. 

Poza ar fi fost făcută de un individ căruia polițistul i-ar fi făcut un dosar penal pentru trafic de persoane și a fost realizată dintr-un Jeep negru care-l urmărea de ceva vreme. Interesant este că buclucașa fotografie nu este una profesionistă, ci pare mai degrabă făcută ocazional, de pe un telefon mobil. 

Ipoteza unui “flagrant’ cam pică, fiindcă dacă într-adevăr ar fi fost urmărit intenționat și cineva ar fi avut interes să-i terfelească imaginea din răzbunare, ar fi avut la el un aparat de fotografiat profesionist, iar imaginile ar fi fost mult mai clare și poate am fi avut și un video cu scene fierbinți.

sursa: vremeanoua.ro

Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche

Recomand

Formular de contact