O fată găsită moartă pe câmp și un tânăr decedat într-o mașină distrusă au dus la o descoperire înfiorătoare, în Teleorman


 Trupul neînsufleţit al unei tinere, care prezenta urme de violenţă, a fost găsit, luni dimineaţă, pe câmpul dintre localităţile Frumoasa şi Bragadiru, de către un bărbat care a sunat la 112.

Poliţiştii care s-au deplasat la locul indicat au identificat-o pe femeie, fiind vorba despre o tânără din Alexandria, care luna trecută a împlinit 22 de ani.

Presupusul ucigaș ar fi chiar fostul iubit el fetei, un tânăr de 25 de ani, care a decedat, în seara zilei de duminică, după ce a intrat cu mașina într-un copac de pe marginea drumului, la doar câțiva km de locul unde a fost găsită tânăra, scrie site-ul local impactnews24.ro.

„Poliţiştii sub coordonarea unui procuror fac cercetări pentru a stabili dacă există legătură de cauzalitate între decesul tinerei femei şi un accident rutier produs duminică seară, în jurul orei 21:40, în zona respectivă, pe drumul judeţean 506, între localităţile Bujoru şi Bragadiru”, au transmis polițiștii, conform news.ro.

Băiatul ar fi fost gelos și pentru că o tot contacta, au decis să se întâlnească, duminică seara, undeva în Alexandria. Tânărul i-a reproşat că l-ar fi înşelat, în timp ce aceasta încerca să scape din relaţia toxică pe care o avusese cu el. Ceea ce urma să fie doar o ultimă întâlnire cu fostul iubit s-a transformat în ultimele momente din viaţa tinerei.

Ulterior, tânărul a plecat cu mașina, iar pe DJ 506, la ieşire din localitatea Bragadiru către Bujoru, a intrat în plin într-un copac de pe marginea drumului.

Impactul a fost atât de puternic încât maşina s-a rupt în două, iar şoferul nu a avut nici o şansă de supravieţuire.

Poliţiştii şi procurorii au realizat că între cei doi tineri găsiţi morţi la diferenţă de numai câteva ore există o legătură şi au început să facă cercetări.

Sursa: News.ro

Comentarii