Jandarm devenit erou, după ce a salvat 2 copilaşi de la o tragedie. Dezorientaţi, gemenii de 4 ani fugeau pe lângă maşinile în viteză, la Șimian


 Jandarmul din Mehedinţi era în zona localităţii Șimian când i-a observat pe cei doi. Micuţii păreau dezorientaţi şi alergau pe marginea drumului, extrem de aproape de maşinile care treceau cu viteză. 

Deşi era în timpul liber, bărbatul nu a stat pe gânduri şi a intervenit. Norocul i-a surâs când un bărbat care trecerea prin zonă i-a recunoscut pe copii. Fraţii gemeni au fost duşi în siguranţă acasă. 

Postarea integrală a Jandarmeriei Mehedinţi

''Aflat în timpul liber, în timp ce conducea spre casă, colegul nostru, locotenent Lucian Ristea, a observat doi copii care fugeau pe marginea carosabilului, într-o zonă circulată intens, în apropierea localității Șimian. 

Tată la rândul său, Lucian a realizat pericolul la care erau expuși micuții, care alergau dezorientați și, pentru o clipă, s-a pus în locul părinților acestora. A oprit mașina, a alergat într-un suflet la copii, i-a luat în brațe și a încercat să afle cum au ajuns acolo și unde locuiesc. 

Confuzi și destul de speriați, gemenii de 4 ani, n-au știut să spună unde locuiesc, indicând o zonă unde nu erau case și nici unde vor să ajungă. Timpul trecea, așa că Lucian a luat legătura cu colegii de la Postul de Poliție Șimian, pentru a identifica familia celor doi frați.

Norocul lor a fost că pe drum s-au întâlnit cu un bărbat care i-a recunoscut pe copii și a indicat adresa unde trebuiau să ajungă. În scurt timp, cei doi frați au ajuns la părinți, care plecaseră disperați în căutarea lor. Aceștia le-au mulțumit colegilor noștri pentru implicare și pentru faptul că le-au adus în siguranță pe cei doi copii acasă.

O misiune de suflet încheiată cu succes, dublată de sentimentul datoriei îndeplinite și de bucuria unei familii reunite. Felicitări colegilor noștri!''

sursa: observatornews.ro

Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche

Recomand

Formular de contact