Încă o polițistă s-a împușcat cu arma din dotare. Cecilia era mamă a doi copii: cu doar câteva ore înainte, i-a dus pe cei mici la școală


 După ce în această dimineață un ofiţer din Dej s-a împuşcat în cap cu arma din dotare la doar câteva minute după ce a ajuns la serviciu (detalii AICI), o altă polițistă, din Buzău, și-a pus capăt zilelor. Cecilia s-a împușcat în cap, în casă, la doar câteva ore după ce și-a dus cei doi copilași la șocală. Zgomotul împuşcăturii a fost auzit de vecini, care i-au alertat pe poliţişti.

Medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut decât să constate decesul femeii de doar 36 de ani. Cu doar o zi înainte, poliţista poșta fotografii pe pagina sa de Facebook de la o petrecere, unde părea extrem de fericită şi liniştită. Surse din anchetă spun însă că după acest eveniment, tânara ar fi avut o discuție în contradictoriu cu soțul, pe fondul geloziei acestuia, informează Mediafax.

Potrivit Observator News, polițista s-a împușcat la nivelul capului, iar în apropierea sa a fost găsită arma, care va trebui expertizată. Cel mai probabil este arma de serviciu. Polițista a fost angajată la Inspectoratul de Poliție al județului Buzău în urma absolvirii Școlii de Poliție, în anul 2009.

Astăzi, în jurul orei 11.00, polițiștii din Buzău au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie s-a sinucis, în timp ce se afla în apartamentul de domiciliu, într-un bloc de locuințe, din municipiul Buzău. Imediat după sesizare, polițiștii s-au deplasat la fața locului, stabilind că este vorba de o femeie în vârstă de 36 de ani, încadrată ca agent de poliție la Inspectoratul de Poliție Județean Buzău, începând cu anul 2009, absolventă a Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr" Câmpina. În cauză, se va întocmi dosar penal pentru clarificarea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în acest scop urmând a se efectua necropsia”, spune IPJ Buzău.

sursa:dobrogea.tv

Sursă foto: Facebook Cecilia C.

Comentarii