Ideea unei britanice ca să scape de facturile mari. Familia mănâncă direct de pe folie de aluminiu, fără farfurii sau tacâmuri, ca să nu spele vasele




 Sarcina pe care toată lumea încearcă să o evite este spălatul vaselor, dar cu noile scumpiri şi cu facturile tot mai mari, oamenii sunt şi mai reticenți în a porni mașina de spălat vase. 

Acesta este şi cazul unei familii care vrea cu tot posibilul să plătească mai puţin la final de lună. Rebecca Cubberly din Telford, Shropshire, a descoperit ''cel mai bun truc'', care îi economiseşte timpul și energia.

Femeia ia o folie de aluminiu şi o întinde pe masă, apoi pune preparatele direct pe ea, fără să aducă farfurii sau tacâmuri. 

Ea a găsit modalitatea de a-și hrăni familia de patru persoane fără să lase mizerie în urmă şi fără să fie nevoie să dea drumul la apă sau la maşina de spălat vase.

 

Mama de 28 de ani a spus că nu este necesar ca familia să folosească tacâmurile. Găselniţa a fost postată inclusiv pe un grup de gătit de pe Facebook, pentru ca gospodănile să vadă ce metodă ingenioasă a găsit. 

Ea a explicat: ''În mod normal, petrec aproximativ o jumătate de oră făcând curățenie după o astfel de masă și mi se pare că pierd prea multă vreme''. Rebecca a adăugat că copiii ei au fost extrem de încântaţi să mănânce de pe folia de aluminiu, notează Daily Mail

sursa: observatornews.ro

Comentarii