Florin a murit la vârsta de 23 de ani în Olanda. Familia are nevoie de 5.000 de euro pentru a-i repatria trupul neînsufleţit
 Petru Florin Azoiței a murit la vârsta de 23 de ani într-un spital din Leiden (Olanda). Tânărul, care era un fost rugbist, nu era cunoscut cu probleme de sănătate. Pe lângă durerea pierderii lui Florin, familia tânărului originar din Iaşi a făcut apel la pentru a strânge suma de 5.000 de euro, sumă necesară pentru a repatria trupul neînsufleţit al tânărului.

Petru Florin Azoiței a murit la vârsta de 23 de ani în Olanda

Din câte am înțeles de la cei din Olanda, creierul lui nu mai era oxigenat, a fost conectat la aparate, dar, din păcate, a încetat din viață. Acum mă duc în afară. Lucra la un restaurant în Olanda”, a declarat Petru Gabriel, fratele tânărului decedat în Olanda, conform bzi.ro.

O prietenă a lui Gabriel a făcut şi ea un apel pe reţelele de socializare.

Este nevoie de ajutorul vostru, al tuturor, într-un caz de repatriere a unui băiat de doar 23 de ani din Iași, Azoiței Petru Florin.

Pe lângă durerea sfâșietoare provocată de această veste, familia trebuie să facă rost de banii necesari pentru repatriere. Toate aceste costuri ajung la o sumă exorbitantă. Deși nimic nu poate alina durerea acestor părinți și nici pe cea a fraților săi, apelez la bunătatea voastră, în speranța că împreună vom aduna banii necesari”, a scris o apropiată de-a lui Florin pe pagina sa de Facebook.

Costurile de repatriere sunt o adevărată problemă pentru familiile persoanelor decedate în străinătate. Familia fostului rugbist ieșean are nevoie de peste 5.000 de euro pentru a-i repatria trupul neînsuflețit. Persoanele care doresc să contribuie, astfel încât tânărul să fie adus în țară, pot face donații atât în euro, cât și în lei, în contul RO30 UGBI 0000 7220 1444 0RON.

Banca: Garanti Bank. Titular cont: Azoiței Petru Gabriel.

sursa: bzi.ro

Comentarii