Fetiţă de 9 ani din Hunedoara, găsită desculţă pe un câmp. Un poliţist a găsit-o şi a cărat-o pe umeri până acasă


 Fata a plecat de acasă în cursul zilei de luni.  ”În data de 17 octombrie 2022, în jurul orei 19:05, Poliţia Oraşului Simeria a fost sesizată cu privire la faptul că o minoră în vârstă de 9 ani a plecat voluntar de la domiciliu (dintr-un sat aparţinător oraşului Simeria)”, transmite IPJ Hunedoara.

Mai multe patrule de poliţişti s-au mobilizat pentru căutarea fetei, aceasta fiind găsită la 300 metri de casa în care locuia.

”Având în vedere cele sesizate, au fost formate mai multe patrule de poliţiştii, care s-au deplasat în teren, în vederea efectuării de activităţi de căutare a minorei. În jurul orei 20:10, un poliţist din cadrul Formaţiunii Investigaţii Criminale Simeria a reuşit să identifice minora pe un câmp, la aproximativ 300 de metri de domiciliu (aceasta nu prezenta urme de violenţă fizică, dar era desculţă, motiv pentru care a fost transportată pe umeri de poliţistul care a găsit-o)”, precizează IPJ Hunedoara, potrivit news.ro.

Minora a fost reîncredinţată familiei, cazul fiind însă în atenţia Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Hunedoara-Deva, urmând ca reprezentanţii acestei instituţii să dispună măsuri, conform competenţelor.\

sursa: observatornews.ro

Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche

Recomand

Formular de contact