Doi polițiști au salvat viața unui bărbat care voia să se spânzure: „Fără a sta pe gânduri, în câteva secunde, i-au tăiat funia”

 

Doi polițiști din Alba au devenit eroi după ce au salvat viața unui bărbat în vârstă de 63 de ani care voia să se spânzure. Este vorba despre agent-șef principal Gabriel Neagu și agent Alexandru Vulturar de la Secția 1 Poliție Rurală Galda de Jos.

Oamenii legii au fost alertați de soția bărbatului că acesta amenință că vrea să se spânzure. Ajunși la fața locului, agenții au constat că într-o anexă a imobilului, bărbatul se afla pe o scară, cu o funie în jurul gâtului, în stare de relativă inconștiență.

Agent-șef principal Neagu Gabriel și agent Vulturar Alexandru! Ei sunt polițiștii care, ieri după-amiază, au salvat viața unui bărbat, în vârstă de 63 de ani, din localitatea Cricău, județul Alba.

La data de 28 octombrie , în jurul orei 16.20, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie de 59 de ani, din Cricău, cu privire la faptul că soțul ei vrea să-și pună capăt zilelor și amenință că se spânzură.

 În câteva minute, la fața locului, s-au deplasat polițiștii care au constat că, într-o anexă a imobilului, bărbatul, de 63 de ani, se afla pe o scară, cu o funie în jurul gâtului, în stare de relativă inconștiență.

Fără a sta pe gânduri, în câteva secunde, l-au imobilizat și i-au tăiat funia. Până la sosirea echipajului medical specializat, cei doi polițiști i-au acordat primul ajutor, acesta revenindu-și la starea de conștiență”, precizează Poliția Alba.

Bărbatul de 63 de ani a fost transportat la spital, în vederea unor investigații medicale de specialitate.

sursa: dobrogea.tv

Sursă foto: ziarulunirea.ro

Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche

Recomand

Formular de contact