''De câteva ore simt că mor, de câteva ore tu nu mai ești lângă mine''. Un băieţel de doar un anişor s-a stins din viaţă după o pneumonie: ''Nu poate mama ta să treacă peste, să ascundă durerea''


 Doi tineri din Argeş, care au devenit părinţi în urmă cu un an şi câteva luni, trec acum prin cea mai grea durere. Alexandra şi Claudiu şi-au pierdut micuţul, pe Kevin, iar suferinţa este de nedescris. Kevin Alexandru, primul copilaş al cuplului, un băieţel de un an şi câteva luni, s-a stins joi dimineata


Alexandra şi-a strigat durerea printr-un mesaj tulburător pe reţelele de socializare, prin care şi-a luat rămas bun de la puiul ei. Potrivit ziarulargesul.ro, micuţul Kevin s-a stins din viaţă după ce a suferit o formă severă de pneumonie.


“Puiul mamei iubit, mi-ai rupt inima în două, îți mulțumesc că mi-ai arătat ce înseamnă iubirea pură, ce înseamnă să pui pe primul loc prioritățile puiuțului. Te iert mami, te iartă mama că te-ai făcut îngeraș, dar nu poate mama ta să treacă peste, să ascundă durerea. 

Te iubesc mami! Îți spuneam în fiecare seară când te puneam la nani, nu te lua somnul dacă nu ne iubeam și rasfațam puțin, îl sunam toată ziua sa îl vezi pe tati, ca il iubeai tare, tare și îl strigai toată ziua. De câteva ore simt ca mor, de câteva ore tu nu mai ești lângă mine, și nici nu o să mai fii vreodată.


Drum lin spre îngeri îngerul meu, te iubim și te vom iubi toată viata noastră, ești și rămâi primul nostru copil și o să ai întotdeauna un loc special în viata noastră. 

Să te odihnească Dumnezeu copilul nostru până mami și tati vor veni la tine și vom fi iar aceeași familie frumoasă cum am fost pana acum câteva ore. Să mă ierți copilul meu dacă vreodată ți am greșit cu ceva ,să mă ierți mami ,te iubesc mai presus de orice”, a scris Alexandra, pe contul său de Facebook.


Şi apropiaţii cuplului au postat mesaje dureroase.


 „Finuțul nostru frumos si bun, Dummezeu te-a vrut acolo sus la el in echipa ingerasilor lui, dar noi nu te vom uita nicodata! Ai lasat in urma ta numai durere si tristete sufletelul nostru! Drum lin catre cer! Te vom iubi până la ultima suflare”, „Drum lin spre cer îngeraș mic! Condoleanțe”, „Condoleanțe și multa putere sa poți trece peste”, „Nu am cuvinte.....drum lin către cer pui mic!”, „Condoleante. Este strigator la cer la ce s-a întâmplat, 

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace lânga îngeri lui!”, „Nu imi pot imagina ce este in sufletul vostru acuma dupa aceasta pierdere uriașă si nu cred ca nimeni poate sa inteleaga durerea voastră de părinți. Drum lin spre ingeri suflet frumos si ai grija de părinți tăi de acolo de sus ! Condoleante”, „Odihnește-te în pace îngeraș scump”, „Doamne îngerasul meu te-am iubit prea mult si te iubesc mereu esti in sufletul nostru”, sunt doar câteva dintre mesaje.

sursa: dobrogea.tv

Sursă foto: observatornews.ro/Facebook Alexandra C.

Comentarii