Autoare britanică, soția unui român în UK: „Sunt căsătorită de 13 ani și nu m-am dezbrăcat niciodată în fața soțului meu”


 Sunt căsătorită de 13 ani și nu m-am dezbrăcat niciodată în fața soțului meu”, a declarat jurnalista Julie Cook, care colaborează cu publicația Metro. Modelul său de relații de familie i-a fost inspirat de actrița britanică Linda Robson, în vârstă de 64 de ani, care a jucat în serialul maraton „Birds of a Feather” și prezintă emisiunea „Loose Woman” la postul de televiziune britanic ITV.

Mi se pare destul de dificil. Nu m-am dezbrăcat niciodată în fața soțului meu, așa că îmi pun pijamalele când intru în baie. Copiii mei m-au văzut dezbrăcată, dar nu și soțul sau foștii parteneri, deoarece mama mea era catolică irlandeză”, a spus Linda.

Deși Julie nu este catolică și nu are niciun motiv religios să se îmbrace în spatele ușilor închise, totuși, ea este complet de acord cu actrița pe care o admiră mai mult, ea spune că dacă mai mulți oameni ar urma exemplul Lindei, toți ar avea căsnicii mult mai fericite.

Julie a povestit că atunci când este timpul să se pregătească pentru noapte, se strecoară în baie să-și pună pijamaua. Se întoarce apoi în dormitor, îmbrăcată complet în hainele sale de noapte, și se bagă în pat.

Așa am procedat mereu, obosită sau nu. La fel, nu-l las pe soțul meu să intre peste mine când sunt în baie, indiferent dacă mă machiez sau, Doamne ferește, am nevoie la toaletă”, dezvăluie Julie.

Replica adresată românului: „Sunt englezoaică”

Ea spune că soțul ei s-a obișnuit, dar fiind român, are o abordare mai liberă cu privire la intimitate, dar în momentul când Julie îi spune „Sunt englezoaică”, el tolerează orice din partea ei.

Soțul meu chiar s-a adaptat, își schimbă și el pijamaua atunci când eu nu mă uit. Deci, cu riscul de a părea de modă veche sau ciudată, sunt de acord cu Linda în această privință.

(...)

Nu cred că ești mironosiță dacă te pregătești într-o altă cameră, indiferent de cât timp ai fost căsătorită sau într-o relație – cred că înseamnă să ai respect față de sine și că vrei să păstrezi un anumit mister în relația ta”, a mai spus jurnalista căsătorită cu un român.

Renunțarea la intimitate e la fel ca râgâitul și scobitul în nas

Am auzit povești despre atât de multe femei care și-au lăsat soții să le vadă toate micile lor secrete: cum își rad părul de pe picioare, cum stau la toaletă când sunt în baie sau cum le privesc atunci când se machiază. Nu am înțeles asta niciodată”, mărturisește Julie.

Arta seducției ține și de „a păstra ceva secret”,consideră Julie, iar în mod contrar magia căsătoriei se pierde treptat și femeile își pot lua în acest mod la revedere de la partenerul lor mai devreme sau mai târziu.

De asemenea, ea consideră că renunțarea la intimitate este la fel ca suflatul nasului, râgâitul, scărpinatul în nas, flatulența, vopsirea părului și toate celelalte lucruri personale. Julie spune că nu a făcut niciodată așa ceva de față cu soțul său și nu înțelege oamenii care o fac.

Cum se mai găsesc toți acești oameni atrăgători? Nu e de mirare că atât de mulți oameni au aventuri. Trebuie să păstrați un pic de mister! Dumnezeu știe că există destulă oboseală și plictiseală în viața cotidiană, cu îngrijirea copiilor, cu treburile casnice, carierele și cu naveta”, a mai spus ea.

Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche

Recomand

Formular de contact