Alina a fost ucisă şi abandonată pe un câmp din Teleorman. Fostul ei iubit a sfârșit cu mașina înfiptă într-un copac, la câțiva km distanță

 

Deși, până la această oră, poliția nu confirmă în mod oficial legătura între cele două cazuri, toate indiciile conduc spre această ipoteză, aceea a unei crime urmată de o sinucidere. 

De altfel, și familia fetei și apropiații, ce care au ajuns în această dimineață pe câmpul unde a fost găsit trupul fetei confirmă această teorie, o susțin. Ei spun că cei doi au avut o relație, care se încheiase. De la despărțire, însă, fostul iubit făcuse o obsesie pentru tânăra de 21 de ani. O suna cu insistență, îi trimitea mesaje și îi cerea să reia legătura.

Fata ar fi refuzat, ba chiar avea o nouă relație, iar asta îl înfuria și mai tare pe fostul iubit.

Mașina fostului iubit, ruptă într-un copac, cu câteva ore înainte de descoperirea fetei. După ce ar fi ucis-o pe tânără, băiatul ar fi condus spre moarte

Seara trecută, în jurul orei 19.00, fata a plecat de la domiciliul actualului iubit și a spus că merge acasă. Pe drum s-ar fi întâlnit cu fostul iubit și ar fi plecat împreună cu acesta cu mașina. 

Nu se știe ce s-a întâmplat apoi între cei doi, cert este că în această dimineață tânăra a fost găsită fără suflare. Fusese ucisă cu bestialitate, înjunghiată de mai multe ori, iar, cu câteva ore în urmă, mașina fostului iubit a fost găsită izbită frontal de un copac.

Se pare că acesta, după ce și-ar fi ucis prietena, a condus spre moarte. Cazul rămâne în atenția procurorilor, care trebuie să refacă acum firul tragediei, pas cu pas.

sursa: observatornews.roTrimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche

Recomand

Formular de contact