Sinucidere anunţată pe internet. O artistă şi-a pus capăt zilelor, după o decepţie în dragoste


 Înainte de a se sinucide, Simona a postat un mesaj pe Facebook în care îşi cerea iertare de la toţi cei care au cunoscut-o şi vorbea despre un bărbat pe care l-a iubit atât de mult încât în cele din urmă a fost în stare să îşi ia viaţa pentru el. 

Dragii mei prieteni care mă admirați artistic, știu că vă dezamăgesc! Dar viaţa a devenit insuportabilă pentru mine.....Vă rog să mă iertați! Dragul meu Eduard, tu știi că te-am iubit nespus! Acum intru în Lacul Morii purtând povara unei iubiri neîmpărtășite....Draga mea Cristina , te rog să îi transmiți !


 Simona Săndulescu a fost artist liric și instrumentist în cadrul Societății Române de Radiodifuziune. A activat ca organist în concertele Orchestrei Naționale Radio, Orchestrei de Camera Radio, Corului Academic Radio și Orchestrei Filarmonicii „George Enescu”.

Ce spun autorităţile despre moartea femeii

"La data de 6 august, în jurul orei 1.40, prin apel 112, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București - Secția 20 a fost sesizată cu privire la faptul că, într-un lac din Sectorul 6, se află o persoană înecată. La fața locului s-au deplasat polițiști cadrul Secției 20 și un echipaj de pompieri

- scafandri, care au intervenit pentru scoaterea persoanei din apă. Totodată, un echipaj medical, în urma verificărilor, a constatat decesul.  Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri - Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul. Trupul neînsuflețit a fost transportat la INML în vederea efectuării necropsiei."

Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche

Recomand

Formular de contact