O influenceriţă de 37 de ani așteaptă al doilea copil cu fiul vitreg pe care l-a crescut de la 7 ani. Rusoaica nu are remuşcări


 O influenceriţă a stârnit indignare online, după ce a anunţat că dă naștere celui de-al doilea copil alături de fiul său vitreg. Marina Balmasheva, în vârstă de 37 de ani, are deja o fiică cu Vladimir ''Vova'' Shavyrin, în vârstă de 23 de ani, pe care l-a crescut de la vârsta de șapte ani.

Tatăl tânărului, pe numele său Alexey, în vârstă de 47 de ani, a fost abandonat de Marina, care l-a ales pe fiul său în loc, cât timp băiatul era încă student.  Cuplul - care este căsătorit, deși nu este clar când s-a întâmplat asta - a început o poveste de dragoste în timpul vacanțelor, atunci când băiatul venea de la Universitate și îl lăsa pe fostul ei partener să aibă grijă de cei cinci copii adoptați, notează Daily Star

Rusoaica a spus într-o postare pe Instagram: ''Am aflat despre noua sarcină când eram într-o stațiune de la Marea Neagră''. Comentariile online variază de la confuzie, furie și șoc până la fericire pentru cuplu. După ce și-a dezvăluit relația cu fostul ei fiu vitreg, ea a mai specificat: ''Atât de mulți oameni îmi spun să mă machiez - să-mi pun gene și să-mi ondulez părul - din cauza tânărului meu soț. Dar de fapt s-a îndrăgostit de mine, de toate cicatricile mele de la operațiile plastice, celulita, pielea excesivă și personalitatea. Și nu vreau să par mai bună decât ceea ce sunt''.

Femeia a povestit, de asemenea, cum a insistat asupra unui acord prenupțial, astfel încât să-și păstreze toți banii și bunurile în cazul în care ultima ei căsătorie se încheie cu divorț. Fostul ei Alexey le-a spus cu amărăciune jurnaliştilor: ''Mi-a sedus fiul - nu avusese o iubită înaintea ei. Aș fi iertat-o ​​că înșală, dacă nu ar fi fost fiul meu''.

sursa: observatornews.ro

Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche

Recomand

Formular de contact