Un bărbat din Constanţa doarme cu soţia moartă în casă pentru că nu are bani de înmormântare


 

Situaţie dramatică pentru un bărbat din Constanţa. Deşi soţia i-a murit de trei zile, omul o ţine în continuare în casă pentru că nu are bani să o înmormânteze creştineşte. Femeia s-a stins din viaţă pe 22 martie, fiind grav bolnavă, după ce a suferit un accident rutier în urmă cu ceva timp.


Alexandru a cerut ajutor în stânga şi în dreapta, însă nimeni nu s-a oferit să îl scape de problemă.


„Când au venit cei de la Ambulanță mi-au zis că asta e tot și că trebuie s-o îngrop. Le-am spus că nu am posibilitate... Nu am nici un ban. Ea avea pensie de handicap, eu nu am nici un venit. Mi-au zis că ei nu știu... Am sunat la Poliție apoi. A venit Poliția și mi-a zis s-o îngrop. Am fost la Poliția Locală, aici, în cartier. Mi-au zis să mă duc la Casa de Pensii. M-am dus. Acolo mi-au zis că nu are pensie de la stat, că are de handicap. Am plecat...


"Nu știu ce să fac. S-o arunc în stradă? Ce să fac?"

M-am dus la Asistența Socială de la Delfinariu. Le-am zis că stau cu mortul în casă, că nu am posibilitate să-l îngrop. M-au trimis la Casa Mortuară. M-am dus, mi-au zis că nu o iau fără Poliție. Au venit doi polițiști de la Secția 2... Le-am zis: ce fac? Deja miroase... ce fac? Mă cert cu vecinii, îmi vin la ușă, mă ceartă. Nu știu ce să fac. S-o arunc în stradă? Ce să fac?? Ultima dată, Poliția mi-a zis să mă duc la primar. Păi de dimineață mă duc, la prima oră mă duc.. (vineri, 25 martie – n.r.) Uitați, stau aici, în casă, cu ea. Am mai dormit la un vecin”, a povestit bărbatul pentru replicaonline.


În tot acest timp, vecinii se plâng de mirosul insuportabil care se simte deja în tot blocul.

Comentarii