Un bărbat din Constanţa doarme cu soţia moartă în casă pentru că nu are bani de înmormântare


 

Situaţie dramatică pentru un bărbat din Constanţa. Deşi soţia i-a murit de trei zile, omul o ţine în continuare în casă pentru că nu are bani să o înmormânteze creştineşte. Femeia s-a stins din viaţă pe 22 martie, fiind grav bolnavă, după ce a suferit un accident rutier în urmă cu ceva timp.


Alexandru a cerut ajutor în stânga şi în dreapta, însă nimeni nu s-a oferit să îl scape de problemă.


„Când au venit cei de la Ambulanță mi-au zis că asta e tot și că trebuie s-o îngrop. Le-am spus că nu am posibilitate... Nu am nici un ban. Ea avea pensie de handicap, eu nu am nici un venit. Mi-au zis că ei nu știu... Am sunat la Poliție apoi. A venit Poliția și mi-a zis s-o îngrop. Am fost la Poliția Locală, aici, în cartier. Mi-au zis să mă duc la Casa de Pensii. M-am dus. Acolo mi-au zis că nu are pensie de la stat, că are de handicap. Am plecat...


"Nu știu ce să fac. S-o arunc în stradă? Ce să fac?"

M-am dus la Asistența Socială de la Delfinariu. Le-am zis că stau cu mortul în casă, că nu am posibilitate să-l îngrop. M-au trimis la Casa Mortuară. M-am dus, mi-au zis că nu o iau fără Poliție. Au venit doi polițiști de la Secția 2... Le-am zis: ce fac? Deja miroase... ce fac? Mă cert cu vecinii, îmi vin la ușă, mă ceartă. Nu știu ce să fac. S-o arunc în stradă? Ce să fac?? Ultima dată, Poliția mi-a zis să mă duc la primar. Păi de dimineață mă duc, la prima oră mă duc.. (vineri, 25 martie – n.r.) Uitați, stau aici, în casă, cu ea. Am mai dormit la un vecin”, a povestit bărbatul pentru replicaonline.


În tot acest timp, vecinii se plâng de mirosul insuportabil care se simte deja în tot blocul.

Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche

Recomand

Formular de contact