M-am îndrăgostit de tine atunci când …


 

M-am îndrăgostit de tine când am văzut cum te-ai grăbit să-ți ajuți prietenul atunci când avea nevoie.

M-am îndrăgostit de tine atunci când am observat ce multă pasiune puneai atunci când discutai despre munca ta.

M-am îndrăgostit de tine când am văzut felul în care stăteai acolo ascultând cu mare atenție și răbdare confesiunile prietenului tău în timp ce discutați despre ziua lui proastă.

M-am îndrăgostit de tine când nu ți-a fost rușine să-mi arăți vulnerabilitatea.

M-am îndrăgostit și mai tare când te-am auzit vorbind despre cei dragi

M-am îndrăgostit de tine când, deși ai fost obosit și nu ai dormit bine, ai venit totuși să mă ajuți atunci când aveam nevoie

M-am îndrăgostit când te-ai oprit în timp ce te plimbai, pentru a hrăni și mângâia un câine fără stăpân

M-am îndrăgostit de tine când nu ți-a fost teamă să faci o prostie în căutarea de a face ceva ce iți place.

M-am îndrăgostit de acel râs pe care îl arăți de fiecare dată când găsești ceva amuzant. M-am îndrăgostit de felul în care zâmbești de fiecare dată când mă vezi.

M-am îndrăgostit de tine când am văzut că îți pasă de ceilalți și cum pot să simt asta în vocea ta în timp ce vorbești cu ei. M-am îndrăgostit de felul în care ții pe cineva de mână sau îl bați pe umăr atunci când acesta iți spune ceva care îl supără.

Îmi place felul în care dăruiești ceva chiar și atunci când ești obosit. Ești în continuare acolo, fiind puternic pentru a oferi sprijin și ajutor tuturor celor din jurul tău.

Poate crezi că am început să te iubesc din alte motive, dar lucrurile pe care le faci atât de normal și atât de spontan în fiecare zi sunt cele care m-au făcut să mă îndrăgostesc de tine. Te-am iubit în momentele în care erai ocupat să-i ajuți pe ceilalți. Micile detalii despre tine, despre care poate nici tu nu știi sunt cele care au făcut diferența. Lucrurile mici, pe care le faci, te fac capodopera care ești.

Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche

Recomand

Formular de contact