Imaginea care spune o poveste. Un bebeluş din Kiev, scos de sub dărâmături şi purtat pe braţe de un soldat ucrainean


 


Fotografii tulburătoare au scos la iveală oroarea  invaziei Ucrainei ordonată către Vladimir Putin . O imagine surprinsă la scurt timp după bombardamente arată un copil salvat de un soldat ucrainean de la locul unui atac brutal care a avut loc lângă Kiev.

Imaginile sfâșietoare au fost surprinse la Irpin, cartier situat la periferia  capitalei asediate , acolo unde au fost confirmate pagube importante aduse zonelor civile puternic populate, cu mormane de moloz și mașini ass surprinse în depărtare, scrie Daily Mail . 

Un soldat ucrainean a fostt salvând un copil mic dintr-o zonă complet devastat, în timp ce alte fotografii au imagini ale femeilor îngrozite trecând pe lângă o casă în flăcări după ce Irpin a fost lovit de forțele Kremlinului. În altă parte, scene de distrugere au fost văzute vineri în orașul din nord-vestul Jytomyr, după ce acesta a fost lovit de bombardamente care au lăsat o clădire de școală completă.


Rusia susține că a deschis coridoare umanitare pentru a permite civililor să părăsească portul strategic Mariupol, în sud-estul țării, și Volnovakha, în estul țării, timp de cinci ore, între orele 10:00 și 15:00.. Nu a existat nicio. . confirmare imediată din partea forțelor ucrainene.

Guvernul ucrainean susține că Rusia a pierdut acum aproximativ 9.200 de oameni în lupte, împreună cu sute de tancuri, aproape o mie de vehicul blindate și zeci de elicoptere și avioane.

observatornews.ro

Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche

Recomand

Formular de contact