Durerea unei femei care şi-a luat copiii şi a fugit din calea războiului din Ucraina "Nu am apucat să-mi iau rămas bun de la soțul meu"

 


Războiul Rusia - Ucraina distruge nu numai vieţi, ci şi suflete. Mii de soţii şi mame au fost nevoite să îşi părăsească bărbaţii, copiii, taţii 

- în fuga pentru...viaţă. Cu bagajele în spate şi cu lacrimi neîncetate pe obraji, au căutat liniştea în alte ţări, departe de războiul care le-a distrus tot. 

O fotografie în care o femeie plânge lângă copiii săi, terifiată de evenimentele din ultimele zile, a ajuns virală pe internet. 

Olena Shabunina a reuşit să fugă din calea războiului, după ce armata rusă a invadat Ucraina, în data de 24 februarie. Femeia şi-a luat copii şi părinţii, câteva lucruri şi au plecat, cu lacrimi curgând şiroaie pe obraji, spre liniştea şi pacea din alte ţări. Nu ştie dacă îşi va mai vedea vreodată soţul sau casa în care îşi strânsese toate amintirile.

Nu a apucat să îşi ia adio. Teama a fost mult prea mare pentru a mai putea privi măcar o clipă în urmă.

„Nu am o fotografie de ‘la revedere’ - nu am apucat să-mi iau rămas bun de la soțul meu. Ca multe femei ucrainene, a trebuit să-mi iau copiii și părinții şi să fug”, mărturiseşte Olena.

sursa: observatornews.ro

Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche

Recomand

Formular de contact